Náš bulletin

Stále hledáme redaktory BULLETINU

Vážení přátelé, čtenáři našeho informačního měsíčníku,

došli jsme k poznání, že je na čase trošku "zprofesionalizovat" vydávání našeho bulletinu, pozvednout formu i obsah, zavést pravidelné rubriky apod. Ukazálo se, že se tato forma komunikace dobře uchytila, a proto KVZOCS Praha schválil  na svém zasedání 10.9.2015 plán na vybudování redakce.  Oslovujeme členskou základnu, zda by někdo z Vás  neměl chuť a zájem se na této práci podílet. Zájemci se mohou hlásit u našich konzulů na kontaktních místech nebo přímo u předsedy KVZOCS Praha. Kontakty naleznete na intranetových webových stránkách nebo můžete použít také kontaktní formulář na tomto webu

(klikněte zde: https://celnicke-odbory-praha.webnode.cz/kontakt/).

Těšíme se na spolupráci.

BULLETIN KVZOCS PRAHA

- regionální Informační občasník (původně měsíčník nebo také dvouměsíčník, čtvrtletník...)

- vydává Komise pro komunikaci a vztahy se zaměstnanci

Proč zatím nevyšlo žádné nové číslo Bulletinu?

Vážené kolegyně, Vážení kolegové,

připravujeme novou komunikační strategii pro "CELNICKÉ ODBORY PRAHA", jak oslovovat zaměstnance, informovat o dění v odborech a propagovat odborové myšlenky, abychom do našich základních organizací pozvali  nové zájemce o členství a přesvědčili co nejvíc zaměstnanců, že být ODBORÁŘEM je pragmatické racionální rozhodnutí. Chceme proto připravit také novou podobu Bulletinu a navázat na přechozích tři ("testovací") ročníky, na které jsme měli mezi zaměstnaci většinově pozitivní ohlasy.

Všechna čísla bulletinu jsou  k dispozici na naší webové stránce v rámci intranetu CS (Portál CS), kam mají všichni zaměstnanci neomezený přístup. Odkaz na Portál CS - klikněte ZDE: BULLETIN KVZOCS PRAHA

V rámci Základní odborové organizace CLO-PRAHA supluje BULLETIN od roku 2018 přímá komunikace výboru (předsedy) s členskou základnou rozesílaním informativních e-mailových zpráv. Tyto informativní zprávy dostaly od letošního roku jednotnou formu a jsou nazvány jako E-MAILOVÝ BULLETIN ODBOROVÉ ORGANIZACE. Na Portále CS jsou následně publikovány a mohou se s nimi seznamovat všichni zaměstnancici - klikněte ZDE: E-MAILOVÝ BULLETIN

Ročník 2017

Bulletin KVZOCS Praha č. 03-2017_ČERVENEC_PROSINEC new.pdf (1,5 MB)

Bulletin KVZOCS Praha č. 02-2017_DUBEN_ČERVEN new.pdf (1,6 MB)

Bulletin KVZOCS Praha č. 01-2017_LEDEN_BŘEZEN new.pdf (1,3 MB)

Ročníky 2015 - 2016

Bulletiny č. 01 až 05/2015 (období květen až prosinec 2015) a č. 01 až 04/2016 (obdobé leden a prosinec 2016) jsme byli nuceni odebrat s ohledem na omezenou kapacitu datového úložiště pro tuto webovou stránku. V případě zájmu nám napište (např. přes odkaz Kontakt  ), zašleme poptávaný dokument do Vaší e-mailové schránky.

Děkujeme za pochopení.

Noviny Odborového svazu státních orgánů a organizací

celnicke-odbory-praha.webnode.cz/noviny-odboroveho-svazu/